Teamuitje in Nijmegen

Beleef tijdens een teamuitje in Nijmegen geweldige, waardevolle momenten met je collega’s. Onze teamuitjes draaien om teambuilding, samenwerking en natuurlijk gezelligheid. Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van jullie teamuitje in Nijmegen? Wij helpen je graag met het uitzoeken van een leuke activiteit. Wat past het best bij jou team van collega’s? Samen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat jullie een onvergetelijke dag met elkaar beleven. Ontdek onze teamuitjes in Nijmegen op deze pagina!

Originele teamuitjes in Nijmegen

Als je op zoek bent naar een teamuitje in Nijmegen, ben je bij ons aan het juiste adres! Moet een teambuilding activiteit volgens jullie origineel, actief of juist culinair zijn? Wat het antwoord ook is, wij zorgen hoe dan ook voor een geweldige dag voor jou en je collega’s. Bij ons op kantoor werken ervaren event managers met ieder zijn of haar specialiteit. Zij kunnen je goed adviseren over een teamuitje dat past bij jou en je collega’s. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle leuke plekken in Nijmegen. Of je nu kiest voor een indoor of outdoor teamuitje, wij starten altijd bij een horecalocatie in het centrum van Nijmegen. Wij regelen een horecalocatie voor jullie, maar als je zelf een goede locatie in gedachte hebt, kunnen wij die natuurlijk ook benaderen!

Leuke tips voor teamuitjes in Nijmegen

Er is genoeg keuze voor een leuk teamuitje in Nijmegen. Ga je voor een stadsspel, een dinerspel of een gezellige quiz in het centrum van Nijmegen? Wij geven je graag een paar leuke tips voor een teamuitje in deze mooie stad! Wat dacht je van de altijd gezellige Pubquiz? De Pubquiz wordt lekker ouderwets gespeeld met pen en papier en er komen verschillende thema’s voorbij zoals wetenschap, natuur, geschiedenis en sport. Natuurlijk kunnen de heerlijke muziekrondes ook niet ontbreken tijdens dit teamuitje. Hoe is het gesteld met de algemene kennis van jou en je teamgenoten? Ontdek het tijdens de Pubquiz. Dit teamuitje kan ook gespeeld worden als dinerspel. Ga je er liever op uit? Wat dacht je van onze Escape City in Nijmegen? In teams ga je ontsnappen uit het centrum. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten krijgen jullie steeds meer aanwijzingen die leiden naar de uitweg van deze escape game. Wil je meer informatie over een van onze teamuitjes in Nijmegen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze top 3 teamuitjes

Geheimen van Nijmegen

Tijdens dit actieve stadsspel komen de diepste geheimen van Nijmegen aan de oevers van de Waal bovendrijven. Waar komt de naam Nijmegen vandaan? Wie heeft Nijmegen gesticht? Wat bedoelt de echte Nijmegenaar met ‘nuilen’ en wat is Marikenbrood? Tijdens dit teamuitje komen jij en je collega’s achter steeds meer interessante weetjes over Nijmegen en zo leren jullie de stad gaandeweg beter kennen. Goede samenwerking is zeer belangrijk tijdens dit stadsspel en dat maakt dit stadsspel ook uitermate geschikt als teambuilding activiteit.

Win voor de voedselbank

Tijdens het stadsspel Win voor de Voedselbank Nijmegen voer je samen met je collega’s in teams diverse opdrachten uit. Opdrachten die variëren van kennisvragen en foto- en video-opdrachten tot het ontcijferen van codes en raadselsTijdens dit teamuitje gaan we met z’n allen onbest doen om een mooi bedrag bij elkaar te spelen! Deze teambuilding activiteit kent alleen maar winnaars: jij en je collega’s hebben een geweldige dag en de Voedselbank Nijmegen kan nóg meer goed werk verrichten van het bij elkaar gespeelde geldbedrag. 

Hou van holland quiz

In Nijmegen, de oudste stad van Nederland, spelen we de gezellige Hou Van Holland Quiz. Dit teamuitje in Nijmegen is een avond vol leuke verrassingen, waarbij je kennis over Nederland en de Nederlandse cultuur flink wordt getest. Wat weten jij en je collega’s eigenlijk allemaal écht van de Nederlandse geschiedenis, van oudhollandse gebruiken en natuurlijk van het Nederlandstalige lied? Alle bekende spelonderdelen van Hou van Holland komen voorbij tijdens dit geweldige teamuitje in Nijmegen. Alles is mogelijk tijdens deze avond vol Hollandse gezelligheid.

teamuitjes in Nijmegen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Nijmegen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

Gamification of business games in Nijmegen

Wat is gamification eigenlijk? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook zeer geschikt als teamuitje in Nijmegen. Die technieken toepassen in de echte wereld, is waar dit bedrijfsuitje over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is veel meer dan dat! Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer gedaan te krijgen. Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennis maken met de kernwaarden van je bedrijf? Kies dan voor Walk The Talk. Of willen jullie lievers een spannend bedrijfsuitje? Bekijk dan eens onze Digital Escape Game.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen