Geniet van Cultureel Nijmegen

» Uitje » Geniet-van-cultureel-nijmegen

arrangement teambuilding

Tijdens dit actieve dag arrangement leer je de culturele kant van Nijmegen écht goed kennen. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de vele hoogtepunten van de Keizerstad en vertelt je alles over de rijke geschiedenis. Bezoek een van de vele bijzondere musea in Nijmegen en sluit de middag af met een actief stadsspel.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Leer Keizerstad Nijmegen écht kennen | Cultureel arrangement met collega’s

In de oudste stad van Nederland smelten heden en verleden prachtig samen. Nijmegen heeft een rijke historie, maar is ook op meegegaan met de tijd. Dat maakt Nijmegen tot een dynamische stad, daar kom je tijdens dit culturele arrangement wel achter. Onze Nijmeegse stadsgids leidt je langs de hoogtepunten van de stad en weet daar boeiend over te vertellen. Na de stadswandeling met gids, een museumbezoek naar keuze en een uitgebreide lunch is het tijd voor een gezellig en uitdagend stadsspel in het centrum van Nijmegen.

Hoe ziet het dag arrangement Geniet van Cultureel Nijmegen eruit?

De deelnemers worden ontvangen in het centrum van Nijmegen en vanaf daar leidt onze stadsgids jullie rond door de prachtige, oude binnenstad. Een museumbezoek ontbreekt uiteraard niet tijdens dit culturele personeelsuitje! Afhankelijk van de culturele interesse van de deelnemers kan bijvoorbeeld het archeologie- en kunstmuseum Valkhof worden bezichtigd, De Bastei, het Van ’t Lindenhout museum of het Fotomuseum aan het beroemde Vrijthof. Dit is slechts kleine een greep uit het ruime culturele aanbod van de Waalstad.

Na het museumbezoek is er een uitgebreide lunch in een gezellige horecalocatie in het centrum van Nijmegen. Nadat de deelnemers zich de lunch goed hebben laten smaken, is het tijd voor het door jullie gekozen stadsspel. De spelleider legt de spelregels uit en daarna kunnen we beginnen!  Wij bieden een breed scala aan van spannende en uitdagende stadsspellen, zoals bijvoorbeeld de Wie is de Mol Game, Escape City of Monopoly Streets. Tijdens het stadsspel gaan de deelnemers in teams het centrum van Nijmegen in om opdrachten uit te voeren. 

Maar misschien zijn jullie wel even klaar met wandelen en valt de keuze op een gezellige indoor activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige Pubquiz, het Hou van Holland-spel of de hilarische Ranking Your Colleagues quiz. De activiteiten tijdens dit culturele dag arrangement in Nijmegen kunnen we geheel naar wens invullen.

Offerteaanvraag

Dit dag arrangement in Nijmegen wordt geheel op maat samengesteld. Dit culturele arrangement kunnen we ook uitbreiden met een diner, een borrel of zelfs een overnachting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Nijmegen ook te boeken in andere grote steden zoals Arnhem, Den Bosch en Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen