Groepsuitje in Nijmegen

Ben je bezig met de organisatie van een groepsuitje in Nijmegen? Wat leuk! Wij helpen je daar graag bij. Op deze pagina vind je te gekke teambuilding activiteiten, groepsuitjes en inspirerende trainingen voor alle collega’s! Onze ervaren event managers helpen je graag op weg met de zoektocht naar het leukste groepsuitje in Nijmegen voor jouw team van collega’s! Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Organiseer een groepsuitje in Nijmegen

Wij organiseren met veel passie al jaren leuke groepsuitjes in Nijmegen voor bedrijven. Van het bedenken van het spelelement tot aan de planning, organisatie en uitvoering, wij regelen het allemaal. Hoe fijn is het als je een groot deel van de organisatie van het groepsuitje in Nijmegen uit handen kunt geven? Dan komen wij om de hoek kijken! Ga je dit jaarlijkse groepsuitje voor een sportieve teambuilding activiteit of kies je voor een culturele middag en gaan jullie het centrum van Nijmegen ontdekken tijdens een actief stadsspel? Afhankelijk van jullie wensen kunnen wij een complete ochtend, middag of avond samenstellen. Ook kunnen wij na afloop een gezellige borrel of diner organiseren in een van de vele horecalocaties in Nijmegen.

Leuke groepsuitjes ideeën in Nijmegen

Op deze pagina hopen wij je te inspireren met de leukste ideeën voor groepsuitjes in Nijmegen met collega’s. Ga je voor een leuke outdoor activiteit, waarbij je een actieve wandeling door het centrum maakt? Of kies je voor een meer ontspannen, indoor groepsuitje waarbij je aan tafel diverse opdrachten moet voltooien? Tijdens onze groepsuitjes staan een aantal dingen centraal, namelijk teambuilding, samenwerking en natuurlijk gezelligheid! Je bent vast benieuwd wat voor verschillende activiteiten wij dan aanbieden. Wist je dat wij het enige evenementenbureau zijn dat het officiele Wie is de Mol groepsuitje mag aanbieden? Wij hebben een samenwerking met de makers van het tv-programma IDTV. Alleen bij ons vind je dus de echte Wie is de Mol experience, inclusief bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de eindtest met vragen over het doen en laten van de Mol. Dit spectaculaire groepsuitje is te boeken in Nijmegen vanaf 20 personen. Heb je altijd al de droom gehad om eens mee te doen aan dit geweldige spel? Dit is je kans! Wil je meer tips voor leuke groepsuitjes in Nijmegen? Lees dan snel verder op deze pagina!

Onze top 3 groepsuitjes

Expeditie robinson groepsuitje

Tijdens deze sportieve teambuilding dag in Nijmegen, vullen jij en je collega’s de grote schoenen van de deelnemers van het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson. Op wie kun je rekenen als het er echt om gaat? De teams krijgen uiteenlopende opdrachten die fysiek en mentaal uitdagend zijn. Er worden zes verschillende rondes gespeeld waarin steeds een andere uitdaging wacht. Met de opdrachten verdient jouw team punten. Het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft zijn de winnaars van deze sportieve en avontuurlijke Expeditie Robinson-dag.

Escape dinner in nijmegen

Terwijl jij en je collegagenieten van een driegangendiner in Nijmegenspelen jullie tussen de gangen door een zinderende escape game. Zijn cryptische aanwijzingen helemaal jouw ding? Of ben jij de strateeg, die rustig de goede puzzelstukjes bij elkaar zoekt en zo het team naar de eindzege leidt? Iedere speler heeft bepaalde kwaliteiten en bundel tijdens dit teamuitje de krachten samen om de overwinning binnen te slepen. De zeer gevarieerde opdrachten lopen uiteen van het oplossen van raadsels en codes tot het ontcijferen van hersenkrakers. 

Escape city in Nijmegen

Een actief groepsuitje in de prachtige en sfeervolle binnenstad van Nijmegen, waarbij een wandeling met een spannend stadsspel wordt gecombineerd. Het doel is om door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen een uitweg te vinden uit het centrum van Nijmegen. Escape City is een sociaal, spannend en actief groepsuitje in Nijmegen, waarbij skills als samenwerking en communicatie jouw team de weg moeten leiden naar de uitgang. Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitweg waar jouw team zo naarstig naar op zoek is.

groepsuitje op maat in Nijmegen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Nijmegen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen in Nijmegen als groepsuitje

Quizzen als groepsuitje in Nijmegen is áltijd een goed idee! Wij bieden verschillende soorten quizzen aan, dus er is altijd voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor een traditionele Pubquiz in Nijmegen of dat je liever de Pubquiz combineert met een heerlijk driegangendiner, het kan allemaal. Onze quizzen zijn origineel, actueel en altijd gezellig. De quiz master van de avond zorgt voor genoeg entertainment en verwerkt altijd een vleugje humor in zijn of haar speech. Ga je liever voor een thema quiz zoals de Hou van Holland quiz of de Ranking your Colleagues quiz? Er zijn verschillende opties mogelijk! Klik op de button hieronder en ontdek al onze quizzen in Nijmegen!

Arrangementen in Nijmegen

Spendeer een hele dag of misschien wel een heel weekend met je collega’s in Nijmegen. Wedden dat je elkaar op een heel andere manier leert kennen? Onze arrangementen in Nijmegen worden op maat gemaakt en zijn daarom altijd op aanvraag. Wij bieden verschillende vooraf samengestelde arrangementen aan, zoals Cultureel Nijmegen of een Vergadering met Stadsspel arrangement, maar het is ook mogelijk om zelf de activiteiten in te delen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen naar de opties voor een arrangement in Nijmegen!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen