Vergaderen en Stadsspel in Nijmegen

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-nijmegen

arrangement teambuilding

Tijdens het dag arrangement Vergaderen met stadsspel in Nijmegen wordt het nuttige met het plezierige gecombineerd. Tijdens het eerste deel van de dag zijn er vergaderingen en workshops en in de middag is er tijd voor teambuilding met de collega’s. Wij van Uitjesbureau bieden een uitgebreide keuze aan uitdagende en actieve stadsspellen in Nijmegen.

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Dag arrangement met vergadering en stadsspel in Nijmegen

Nadat het zakelijke ochtendprogramma is afgerond gaan de laptops uit en gaat we de knop om naar het ontspannende gedeelte van de dag. Na een ochtend vol presentaties, workshops en met een hoofd vol informatie, ben je vast toe aan een ontspannen middag. Na een uitgebreide lunch kan de middag geheel naar wens worden ingevuld. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een spannend en uitdagend stadsspel spelen, zoals Wie is de Mol, Escape City of een Monopoly Streets. Dit zijn uitdagende en actieve stadsspellen, waarbij je in teams door middel van het volbrengen van opdrachten strijdt voor de zege. Vullen jullie de avond liever wat luchtiger in? Kunnen we ook kijken naar een leuke Pubquiz in combinatie met een driegangendiner of een borrel.

Wat kun je verwachten van deze dag in Nijmegen?

Dit dag arrangement start met het zakelijke gedeelte. Een vergadering, een workshop, een presentatie of wat er verder ook maar op de planning staat. Deze bijeenkomst kan plaatsvinden op een zelfgekozen locatie, maar bijvoorbeeld ook in een horecalocatie in Nijmegen met een besloten ruimte. Nadat het formele eerste gedeelte van de dag is afgesloten, is het tijd voor een uitgebreide lunch als voorbereiding op het tweede gedeelte van de dag. De deelnemers beginnen met een goed gevulde maag aan het recreatieve gedeelte van de dag.

Als iedereen een gevulde maag heeft en de batterij weer opgeladen is, legt de spelleider de gekozen spelactiviteit uit. Hoe spannend of hoe ontspannend je het middagprogramma wil invullen laten we geheel bij jullie. Het arrangement is ook uit te breiden met een diner of een borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar om deze dag in Nijmegen tot een onvergetelijk personeelsuitje voor jou en je collega’s om te toveren!

Offerteaanvraag

Heb je interesse in dit veelzijdige arrangement in Nijmegen waarbij werk en ontspanning een pact hebben gesloten? Neem dan contact met ons op! Behalve in Nijmegen is dit arrangement ook te boeken in andere steden zoals Arnhem, Zwolle of Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen