online teambuilding

Wil je een online teambuilding bedrijfsuitje via Teams of Zoom organiseren? Een teambuilding uitje op afstand is de ideale manier om een personeelsuitje te organiseren waarbij iedereen vanuit huis of een andere locatie mee kan doen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de leukste online teambuilding uitjes. Onze uitjes zijn geschikt voor grote en kleinere groepen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk ons het op deze pagina!

online personeelsuitje organiseren?

Willen jullie tijdens een online teambuilding uitje lekker ontspannen en lachen of ga je voor actie en sensatie? Het belangrijkste tijdens een online teambuilding spel is de verbinding met je collega’s. Met onze online teambuilding activiteiten ga je op afstand met elkaar samenwerken, dit is zeker een uitdaging, maar door goed naar elkaar te luisteren gaat dat helemaal goed komen. Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positievere sfeer op de werkvloer. Zelfs als je thuis werkt! Ben je gek op bekende TV-programma’s zoals Hou van Holland en Deal or No Deal? Dan is onze Grote Online TV Quiz Show helemaal iets voor jou! Wil je liever de kast opgejaagd worden tijdens jullie online personeelsuitje? Onze online game Under Pressure biedt deze mogelijkheid. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken?

Virtuele teambuilding

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor virtueel teambuilding uitje je wil boeken voor jou en je collega’s? Er is veel keuze en daarom kan het soms lastig zijn een knoop door te hakken. Wil je graag meer informatie over een bepaald online teamuitje of wil je even sparren over de mogelijkheden en je laten inspireren door onze event managers? Laat het ons weten! Samen komen we tot een leuk online teambuilding uitje op afstand. Wil je liever een outdoor, live personeelsuitje op afstand organiseren? Kies dan voor een van onze stadsspellen in Nijmegen! De keuze is reuze in deze mooie én gezellige stad.

Onze top 3 online teamuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens het online bedrijfsuitje Under Pressure is er ineens sprake van een bedreigende situatie! Er ligt een tijdbom op kantoor en het is aan jou en je en collegaom het explosief onschadelijk te maken. De tijd tikt rustig door en dat is bepaald niet in je voordeel. Slaag jij er samen met je team in om door hechte samenwerking de bom binnen de tijd te ontdekken en onschadelijk te maken? Deze spannende online teambuilding game wordt gespeeld via Zoom of Teams. Samenwerking, adequaat handelen, goed overleg en kalmte zijn je wapens om dit online bedrijfsuitje succesvol af te ronden.

gezellige online pubquiz

Deze Online Pubquiz geeft de mogelijkheid om samen een gezellige activiteit doen, waar ter wereld de deelnemers zich ook maar bevinden. Tijdens de quizrondes komen uiteenlopende onderwerpen voorbij. Bekende Pubquiz-onderwerpen zijn bijvoorbeeld actualiteit, sport, wetenschap, politiek, geschiedenis, literatuur en muziek. Je mag laten zien hoe groot jouw algemene kennis is. Online quizzen heeft ook wel weer prettige voordelen: de drankjes uit eigen koelkast zijn een stuk goedkoper en de laatste bitterbal of kaasstengel is sowieso voor jou. Met de Online Pubquiz heb je gegarandeerd een top avond!

grote online tv quiz show

Samen met je collega’s speel je de gezelligste online quiz van Nijmegen! Een quiz vol interactie en spanning, waarbij verschillende bekende TV-quizformats voorbijkomen. De Grote Online TV Quiz Show staat onder enthousiaste leiding van onze quizmaster. Tijdens de Grote Online Quiz TV Show komen populaire programma’s als ‘Ik Hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’ en ‘Deal or No Deal’ voorbij. En natuurlijk ontbreken ook de beroemde, maar ook beruchte koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ niet tijdens dit online teambuilding uitje! Boek nu een van onze best verkochte online teamuitjes.

online teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online teambuilding activiteit? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online teambuilding uitje in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online personeelsuitje op maat

Wil je iets anders dan wat wij op onze website aanbieden of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wist je dat wij ook een online spel voor jullie op maat kunnen maken, zodat jullie het perfecte online teambuilding uitje ervaren. Zelfs tijdens onze online bedrijfsuitjes staat teambuilding bovenaan. Het is ook mogelijk om vragen over jullie bedrijf of organisatie te verwerken in onze quizzen. Hierdoor geef je een persoonlijke draai aan het spel, waardoor er nog meer verbinding kan ontstaan. Geen enkel verzoek is te gek voor ons! Wil je toch liever een live bedrijfsuitje? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes in Nijmegen.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen