De Grote Online TV Quiz Show Nijmegen

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-nijmegen

online quiz

De Grote Online TV Quiz Show is een ideaal online bedrijfsuitje voor grote bedrijven. Zo kun je toch samen met je collega’s, waar ter wereld iedereen zich ook bevindt, een leuk en uitdagend spel spelen. Een online personeelsuitje waarbij samenwerking belangrijk is, maar humor en gezelligheid voorop staan!

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Het gezelligste online personeelsuitje: De Grote Online TV Quiz Show Nijmegen

Samen met je collega’s speel je de gezelligste online quiz van Nijmegen! Een quiz vol interactie en spanning, waarbij verschillende bekende TV-quizformats voorbijkomen. De Grote Online TV Quiz Show staat onder enthousiaste leiding van onze quizmaster. Tijdens de Grote Online Quiz TV Show komen populaire programma’s als ‘Ik Hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’ en ‘Deal or No Deal’ voorbij. En natuurlijk ontbreken ook de beroemde, maar ook beruchte koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ niet tijdens dit online personeelsuitje!

Hoe werkt de grote TV Online Quiz Show Nijmegen?

De deelnemers bevinden zich niet fysiek bij elkaar, dus alle deelnemers kunnen het spel van overal ter wereld meespelen. Vanuit de luie stoel in huis of vanuit een kantoorruimte. De deelnemers verzamelen zich via een ZOOM- of TEAMS-meeting en worden welkom geheten door onze quizmaster. Elke deelnemer speelt de quiz dan wel vanaf de laptop, maar daarnaast moeten de deelnemers ook een speciale Quiz-app op de mobiele telefoon downloaden. De app stuurt de vragen en opdrachten en hierin worden ook de antwoorden doorgegeven.

Na de speluitleg worden de teams gevormd. Als je ‘dreamteam’ compleet is gaan jullie in vergadering en probeer je samen de opdrachten te volbrengen. Samenwerking en goed overleg zijn je belangrijkste wapens tijdens deze quiz en dat maakt de quiz bijzonder geschikt als online teambuilding activiteit.

Na elke TV-quizronde komen alle teams samen voor de tussenstand. Het gezamenlijke onderdeel is het Miljoenenjacht koffertjesspel. Tijdens deze bonusronde krijgen teams die op achterstand staan kans om in te lopen. Dat houdt het spel tot het laatste moment spannend! Aan het einde van De Grote Online TV Quiz Show maakt de quizmaster het winnende team bekend. Welk team grijpt de felbegeerde zege en natuurlijk de eeuwige roem?

Offerteaanvraag

Wil je meer informatie over dit online personeelsuitje? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze onlineteambuildingactiviteit kan door heel Nederland geboekt worden.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen