Afdelingsuitje in Nijmegen

Ben je bezig met de organisatie van een leuk afdelingsuitje in Nijmegen? Je bent bij ons aan het juiste adres! Bij ons vind je verschillende afdelingsuitjes voor grote en kleinere groepen. Of je nu met 20 of 250 personen bent, het maakt voor ons niets uit! Wij zorgen ervoor dat ook bij jouw afdelingsuitje sociale verbinding, samenwerking en natuurlijk teambuilding terugkomt. Meer weten over ons aanbod van afdelingsuitjes in Nijmegen?  Lees snel verder op deze pagina of neem contact met ons op bij vragen.

Organiseer een afdelingsuitje in Nijmegen

Ben jij samen met je collega’s van het feestcomité verantwoordelijk voor de organisatie van een afdelingsuitje in Nijmegen? Hebben jullie je al verdiept in de verschillende mogelijkheden voor afdelingsuitjes en arrangementen in Nijmegen? Er is keuze genoeg en al onze uitjes zijn geschikt voor grotere en kleine groepen. Het fijne is dat wij onze afdelingsuitjes altijd organiseren in het centrum van de stad, hierdoor is alles lekker op loopafstand! Mochten jullie een eigen locatie hebben of een gezellige horecalocatie weten waar jullie graag het uitje willen organiseren? Laat het ons weten! In overleg is er veel mogelijk en kunnen wij ook naar jullie locatie komen met het spel. Geef je de complete organisatie toch liever uit handen? Wij kennen de leukste horecalocaties in Nijmegen! Heb je vragen over de gang van zaken bij het boeken van een afdelingsuitje? Neem contact met ons op en laat je inspireren op deze pagina met leuke ideeën voor een afdelingsuitje in Nijmegen.

Leuke ideeën voor een afdelingsuitje in Nijmegen

Wij geven je graag leuke inspiratie voor een afdelingsuitje in Nijmegen. Wij bieden verschillende binnen -en buitenactiviteiten aan, waarbij teambuilding en samenwerking centraal staan. Ben je met een grote groep collega’s en wil je graag verschillende afdelingen met elkaar mixen? Omdat onze afdelingsuitjes worden gespeeld in teams van 6-8 personen, kun je goed collega’s van verschillende afdelingen door elkaar husselen. Als je kiest voor een indoor activiteit, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uitdagend dinerspel zoals het Moorddiner of misschien wil je meer ontspanning en kiezen jullie voor een gezellige Pubquiz. Je kunt onze afdelingsuitjes altijd combineren met een lunch, borrel of een heerlijk driegangendiner! Ga je liever op avontuur in de stad? Kies dan voor een van onze actieve stadsspellen. Met tablets en spelmaterialen ga je verschillende opdrachten voltooien met je teamgenoten. Je wandelt ongeveer een afstand van 5 km. Van welke optie wordt jouw team van collega’s het gelukkigst? Neem contact met ons op bij vragen! 

Onze top 3 afdelingsuitjes

La casa de papel nijmegen

Zijn jij en je collega’s trouwe kijkers van de geweldige Netflix-serie La Casa de Papel? Dan hebben wij hét ultieme afdelingsuitje voor jouw team. Tijdens dit zinderende bedrijfsuitje in Nijmegen, stappen de deelnemers in de schoenen van de hoofdpersonages uit deze populaire serie. Slaagt jouw team erin om iedereen om de tuin te leiden? Je komt erachter tijdens deze levensechte virtual reality escape game in Nijmegen!

Monopoly streets stadsspel

Tijdens het spannende afdelingsuitje Monopoly Streets in Nijmegen zijn jij en je collega’s de parelvissers op de Nijmeegse woningmarkt! Het draait om geld, macht, vastgoed, samenwerking en strijd om die felbegeerde monopoly positie in handen te krijgen. In teams gaan jullie een bikkelharde strijd met elkaar aan! Welk team hengelt de meeste vastgoed parels aan de Waal binnen? Ontdek het tijdens het afdelingsuitje Monopoly Streets in Nijmegen.

Penoze stadsspel in nijmegen

Het Penoze stadsspel is een zinderend afdelingsuitje in Nijmegen! Plotseling zitten jij en je collega’s in een uiterst ongemakkelijke situatie. Jullie zijn namelijk verzeild geraakt in de Nijmeegse onderwereld! Om uit deze penibele situatie te ontsnappen, moeten jij en je collega’s een flinke partij drugs smokkelen. Het Penoze stadsspel is een afdelingsuitje in Nijmegen waarbij de spanning om te snijden is! Hoe lost jouw team dit op?

Organiseer een afdelingsuitje in Nijmegen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Nijmegen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen voor bedrijven in Nijmegen

Een quiz organiseren als afdelingsuitje in Nijmegen is altijd een goed idee. Onze quizzen staan garant voor een geweldige avond vol humor, gezelligheid en leuke, originele en actuele quizvragen. Wij bieden quizzen aan met verschillende thema’s. Ga je voor de traditionele Pubquiz of kies je voor een thema quiz zoals Hou van Holland of Ranking your Colleagues? Onze quizzen zijn los te boeken, maar ook als dinerspel of in combinatie met een uitgebreid arrangement. Geef ons je wensen door voor jouw ideale afdelingsuitje en samen met onze event managers organiseren wij een geweldige middag of avond voor jou en je collega’s!

Afdelingsuitje in Nijmegen voor het goede doel

Organiseer een afdelingsuitje in Nijmegen met een maatschappelijk thema! Tijdens een bedrijfsuitje met maatschappelijk thema speel je niet voor de winst, maar ga je strijden voor het goede doel. Het goede doel kunnen jullie zelf bepalen door middel van onze Charity Stemwijzer. Bij ons vind je diverse indoor en outdoor activiteiten die gefocust zijn op verschillende goede doelen. Ga je strijden voor de Voedselbank in Nijmegen? Of probeer jij samen met je teamgenoten de uitweg te vinden van de Chartiy Escape? Na afloop van een MVO-afdelingsuitje doneren wij 5 euro per deelnemer aan het door jullie gekozen goede doel.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen