Teambuilding in Nijmegen

Bij ons vind je de leukste teambuilding activiteiten van Nijmegen! Door onze jarenlange ervaring in het plannen, organiseren en uitvoeren van teambuilding activiteiten, weten wij precies wat wel en niet werkt voor verschillende soorten groepen. Al onze bedrijfsuitjes en teamuitjes zijn gefocust op teambuilding. Ga samen met je collega’s de uitdaging én de verbinding aan. Op deze manier ontstaat er meer vertrouwen, groepsdynamiek en sociale verbinding op de werkvloer. Benieuwd naar onze teambuilding activiteiten in Nijmegen? Lees verder op deze pagina.

Teambuilding activiteiten in Nijmegen

Is het jouw taak om de jaarlijkse teambuilding activiteit in Nijmegen te organiseren voor je collega’s? Je wil natuurlijk iets anders doen dan voorgaande jaren. Heb je ons aanbod van verschillende bedrijfsuitjes al bekeken? Al onze bedrijfsuitjes staan in het teken van teambuilding en samenwerking. Wij vinden dat een bedrijfsuitje verbindend én gezellig moet zijn. Wij weten precies hoe je door middel van een uitdagende citygame of een spannend dinerspel de teambuilding naar een hoger niveau kunt tillen. Kies je voor een indoor of outdoor teambuilding activiteit in Nijmegen? Laat je adviseren door onze ervaren event managers. Wij staan voor je klaar.

Teambuilding games met collega’s in Nijmegen

Als evenementenbureau focussen wij ons op het organiseren van succesvolle teambuilding activiteiten in Nijmegen. Het is voor ons van belang dat de games goed aansluiten bij de wensen van onze klanten. Neem ons mee in je gedachte, ideeën en wensen. Wij combineren de leukste ideeën en geven je de beste tips en adviezen over wat wij denken dat goed past bij jouw organisatie of bedrijf. Voor elke wens, elk doel en elk budget vinden wij een geschikte teambuilding activiteit in Nijmegen. Wil je het liefst een groot en spectaculair bedrijfsfeest organiseren omdat jullie iets te vieren hebben? Of hou je het liever kleinschalig met een teamuitje voor alleen jouw afdeling? Van sportieve activiteiten tot aan spannende dinerspellen, bij ons vind je het allemaal. Lees snel verder voor de leukste tips voor teambuilding activiteiten in Nijmegen. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Onze top 3 teambuilding uitjes

Virtual reality Dinerspel

Tijdens het interactieve Virtual Reality Dinerspel in Nijmegen wordt spanning met ontspanning gecombineerd. Zodra alle deelnemers de VR-brillen opzetten, stappen jullie een virtuele wereld binnen waarin alle Avatars zichtbaar worden. Samen met je collega’s vorm je een team in de virtuele wereld. Samenwerking, communicatie en goed naar elkaar luisteren zijn je wapens om goed resultaat te boeken. Tijdens het diner gaan de VR-brillen even af en is het tijd om lekker te genieten van alle heerlijkheden.

Wie is de Mol nijmegen

Tijdens dit spannende en actieve Wie is de Mol personeelsuitje in Nijmegen, treden jij en je collega’s in de voetsporen van de deelnemers van het populaire Tv-programma. Wij zijn het enige evenementenbureau in Nederland die de originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mag gebruiken voor dit Wie is de Mol personeelsuitje. Zijn jij en jouw teamgenoten in staat om de Mol in Nijmegen te ontdekken? Of ben jij zelf de Mol? Ontdek het tijdens dit zeer spannende teambuilding uitje Wie is de Mol.

Pubquiz uitje in nijmegen

Boek je onze Pubquiz als teambuilding uitje in Nijmegen? Dan heb je gegarandeerd een geweldige avond! En hoewel de gezelligheid voorop staat ontstaat er, naarmate de quiz vordert, tóch vaak een competitieve sfeer. Zeker als de teams dicht bij elkaar liggen, is elk team er toch op gebrand om te winnen! Welk team heeft de meeste, gekke en nutteloze feitjes paraat? Bekende Pubquiz-onderwerpen als actualiteit, geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film komen voorbij.

Teambuilding in Nijmegen met collega's

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding activiteit in Nijmegen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s de perfecte teambuilding activiteit in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teambuilding citygames in Nijmegen

Een stadsspel in Nijmegen is de perfecte manier om de teambuilding binnen het bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Onze stadsspellen zijn onze bestsellers en bevatten uitdagende en hilarische opdrachten. Al onze stadsspellen zijn tablet games, dit houdt in dat je met je team via een gps gestuurde tablet een route door de stad volgt. Via de tablet krijg je als team verschillende vragen en opdrachten door. De opdrachten variëren van kennisvragen tot foto – en video opdrachten. Het doel van het spel is afhankelijk van welk stadsspel jullie kiezen. Ga je voor Escape City, dan is het de bedoeling dat je samen met je teamgenoten zo snel mogelijk alle aanwijzingen bij elkaar weet te vinden om te ontsnappen uit het centrum van Nijmegen. Kies je voor een maatschappelijk verantwoord teamuitje, dan is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk geld bij elkaar weet te spelen als donatie aan een goed doel! Kies jij voor strijd en actie of ga je voor samenwerking en compassie?

Sportieve teambuilding activiteiten in Nijmegen

Voor veel mensen is sporten een moment van ontspanning. Hoe fijn is het om alle medewerkers een dag uit te laten razen tijdens verschillende sportieve activiteiten in Nijmegen en daarmee heerlijk te ontspannen? Onze sportieve teambuilding activiteiten zijn geschikt voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat de spellen worden aangepast naar jullie wensen en het uithoudingsvermogen. Onze Sportdag voor bedrijven en scholen is bijvoorbeeld perfect als introductiedag voor nieuwe studenten. Wij bieden een ruime keuze aan van verschillende activiteiten zoals Beachvolleybal, Springzakken en Waterrace. Dit belooft een heerlijke, ontspannen en sportieve dag te worden! Wil je meer weten over onze sportieve activiteiten? Klik dan op de button hieronder of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen