Gamification in Nijmegen

Pas door middel van gamification, business games of serious gaming nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof onder je personeel levendig te maken of om positieve gedragsverandering te stimuleren. Door middel van het succesvol uitvoeren van business games of gamification in Nijmegen verhoog je de productiviteit van je collega’s en van jezelf. Het spelen van business games in Nijmegen is zeer geschikt om te werken aan de teambuilding en de connectie tussen de werknemers naar een hoger niveau te tillen.

Gamification training bedrijfsuitje in Nijmegen

Wat is gamification in Nijmegen? Gamification is een zakelijke training waarbij je spelelementen gebruikt om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje in Nijmegen. Bij gamification staat gedrag stimuleren centraal. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor gamification geldt dat onze games aan te passen zijn naar jouw eigen specifieke vraagstuk en/of branche.

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

De kracht van gamification in Nijmegen is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Business games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Op deze pagina vind je een overzicht van gamification voor bedrijven die wij verzorgen in Nijmegen.

gamification bedrijfsuitjes in Nijmegen

Ranking your buzz-ness

Tijdens deze business game in Nijmegen wordt er gebruik gemaakt van uiteenlopende stellingen. Om goudeerlijke antwoorden te krijgen, wordt er gebruik gemaakt van “Ranking” zoals je dat wellicht kent van het populaire Tv-programma “Ranking the Stars”. Je krijgt ongefilterde feedback over de organisatie en wat er onder het personeel leeft. Het ranken maakt dat de opzet los en ontspannen is, maar de deelnemers worden wel aangemoedigd om hun eerlijke mening te geven. 

Walk the talk - kernwaarden

Hoe staan jouw medewerkers eigenlijk tegenover de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf? Dat is de centrale vraag tijdens dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Nijmegen. Gamification Walk The Talk is bedrijfsuitje dat leerzaam is voor de nieuwere werknemers, maar ook voor de ervaren krachten. Welke kernwaarden vertegenwoordigt jouw werkgever? Hoeveel weten jij en je collega’s daarvan af en hoe komen jullie daar meer over te weten? Ontdek het tijdens dit uitje!

Digital escape room Nijmegen

De Digital Escape Room is een meeslepend personeelsuitje, waarbij de spanningen hoog oplopen! De missie van jouw team is om binnen negentig minuten te ontsnappen uit de Digital Escape Room. Terwijl jij en je teamgenoten de krachten bundelen om de oplossing te vinden, tikt de klok onverbiddelijk door. Overleg goed met je teamgenoten hoe jullie tot oplossingen kunnen komen en wees creatief met elkaar. Na 90 minuten weten we welk team de ware Houdini’s zijn! 

onze gamification filosofie

Gamification in Nijmegen staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving. Wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

onboarding scenario

Ben je op zoek naar een leuke introductie voor nieuwe medewerkers? In grote organisaties werken vaak veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. Deze Onboarding Game in Nijmegen richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte training voor bedrijven maken nieuwe medewerkers op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen