Gamification: Walk the Talk Nijmegen

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-nijmegen

gamification training

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk in Nijmegen vloeien het nuttige en het aangename samen! Op deze dag leren de werknemers spelenderwijs meer over de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf. Er worden teams van 3 tot 5 personen gevormd. Deze teams gaan het centrum van Nijmegen in om verschillende creatieve en uitdagende opdrachten te volbrengen.

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Gamification Walk The Talk in Nijmegen

Hoe staan jouw medewerkers eigenlijk tegenover de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf? Dat is de centrale vraag tijdens dit leuke en leerzame bedrijfsuitje in Nijmegen. Gamification Walk The Talk is bedrijfsuitje dat leerzaam is voor de nieuwere werknemers, maar ook voor de ervaren krachten. In teams van 3 tot 5 personen gaan de deelnemers de mooie, historische binnenstad van Nijmegen in. De teams worden door de stad gegidst middels een tablet met GPS-signaal. Onderweg komen de teams allerlei opdrachten en hindernissen tegen. Elke handeling van de teams wordt opgeslagen op de tablet: de foto-en video-opdrachten, de quizvragen over het bedrijf en natuurlijk vragen over Nijmegen. Al wandelend door het prachtige Nijmegen voer je deze opdrachten uit. De vele prachtige stadsgezichten van de Keizerstad krijg je er als bonus bij!

Wat kun je verwachten van Gamification Walk The Talk in Nijmegen?

De deelnemers van dit personeelsuitje verzamelen op een afgesproken locatie in het stadscentrum van Nijmegen. Na de introductie en de speluitleg worden de teams bekend gemaakt en dan kan het spel beginnen. De teams worden voorzien van een tablet en kunnen, zodra de spelregels duidelijk zijn, op stap. Op dat moment weet je nog niet wat je allemaal te wachten staat. De enige zekerheid die er is, is dat jouw team zich zo snel mogelijk naar het eerstvolgende punt moet begeven dat de kaart in de tablet aangeeft.

Naarmate het spel vordert wordt steeds meer helder welke kant we op gaan. Welke kernwaarden vertegenwoordigt jouw werkgever? Hoeveel weten jij en je collega’s daarvan af en hoe komen jullie daar meer over te weten? Dat zijn de kernvragen die de komende twee uur van belang zijn. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat is jouw visie daarop? Hoe denk jij als individu over die kernwaarden over en hoe verhoudt zich dat tot de gedachten van de andere teamleden? Alles wordt vastgelegd in verschillende foto/video-opdrachten die de teams moeten uitvoeren. Terwijl jij en team zich bezighouden met de opdrachten, ziet de begeleiding in het systeem de input binnenkomen. 

De tijd om de opdrachten te volbrengen is beperkt en de klok tikt stoïcijns door. Zodra de tijd voorbij is, keer je met je team terug naar de startlocatie. Daar zien we welk team het er het beste vanaf heeft gebracht. Met een gespecialiseerde coach kijken we terug op we deze dag. Perfecte antwoorden bestaan niet, het is de bedoeling om een discussie starten en te stimuleren dat iedereen zelf na gaat denken.  

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers op een originele wijze meer bewust maken van de kernwaarden van de organisatie? Kies voor dan voor onze Walk The Talk Gamification in Nijmegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan behalve in Nijmegen ook in andere grote steden worden geboekt zoals bijvoorbeeld Arnhem, Eindhoven en Den Bosch.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen