Dinerspel in Nijmegen

Ben je op zoek naar een heerlijk diner in combinatie met een spel in 2024? Kies voor een van onze dinerspellen in Nijmegen. Met een dinerspel zit je in teams aan tafel met je collega’s. Tussen de gangen van het diner speel je verschillende rondes van het spel. Door de afwisseling van eten en het spel spelen vliegt de avond voorbij. Er is tussendoor genoeg tijd om gezellig bij te kletsen met collega’s. Benieuwd naar de mogelijkheden met een dinerspel in Nijmegen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Originele dinerspellen in nijmegen

Ben je bezig met de organisatie van een dinerspel of themadiner in Nijmegen? Onze dinerspellen variëren van games met spannende thema’s zoals het Moorddiner of het dinerspel La Casa de Papel. Ook bieden wij luchtige dinerspellen aan, zoals een altijd gezellige Pubquiz met diner of het Hou van Holland dinerspel. Onze games worden altijd gespeeld onder begeleiding van een ervaren entertainer. Onze entertainer is ook het aanspreekpunt voor jullie op locatie. Wij organiseren het spel altijd bij een gezellige horecalocatie in het centrum van Nijmegen. Hebben jullie een eigen locatie? Dan kunnen wij daar ook naartoe komen!

Kies een dinerspel met een passend thema in Nijmegen

Bij Uitjesbureau ontwikkelen wij al 23 jaar vernieuwende en originele teambuilding activiteiten in Nijmegen. Tijdens de koudere maanden zijn onze dinerspellen de meest geboekte uitjes. Je hoeft je tijdens een dinerspel geen zorgen te maken over de weersomstandigheden en dat zorgt voor een stuk minder stress. Hoe lekker is het als je gewoon lekker kunt genieten met je collega’s en wij de rest regelen! Ga je voor ontspanning tijdens een Ranking your Colleagues dinerspel, waarbij je je collega’s gaat rangschikken aan de hand van hilarische stellingen? Of kies je voor een spannende escape game aan tafel tijdens het Escape Dinner in Nijmegen? Alle dinerspellen die wij aanbieden zijn gefocust op teambuilding en samenwerking. Hiermee breng je de team spirit naar een hoger level, wat weer voor meer connectie zorgt op de werkvloer! Wie wil dat nou niet? Ontdek onze tips voor nog meer leuke dinerspellen hieronder. Of toch zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Onze top 3 dinerspellen

Moorddiner in nijmegen

Het Moorddiner is een bedrijfsuitje in Nijmegen, waarbij spanning en ontspanning samenkomen. Er is een moord gepleegd en het is aan jou en je collegade taak om deze zaak op te lossen. De zaak van dit dinerspel in Nijmegen is omgeven door raadsels. Met behulp van een rollenspel, een script en kostuums moeten jullie de puzzelstukjes bij elkaar zoeken om deze mysterieuze moord op te lossen. Tussen het oplossen van de moordzaak door geniet je samen van een overheerlijk driegangendiner in een van de vele gezellige horecalocaties in Nijmegen.

Charity dinner game nijmegen

De Charity Dinner Game Nijmegen is een bedrijfsuitje waarbij je samen met je collega’s een diner combineert met het spelen van een spannend spel. Een bedrijfsuitje waarbij een maatschappelijk doel wordt ondersteund, noemen wij een MVO-bedrijfsuitje. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Onder welk goed doel gaat jouw team de schouders zetten? Wij helpen je met de Charity Stemwijzer. Op de tablet verschijnt een digitale vragenlijst, waar je samen met je team doorheen gaat. Wij doneren na afloop €5 euro per deelnemer aan het goede doel.

Monopoly Streets dinerspel

Bij Monopoly Streets speel je samen met je collega’s het wereldberoemde bordspel, maar dan als outdoor stadsspel in Nijmegen! Welk team grijpt de macht in de rumoerige Nijmeegse vastgoedwereld? Geld, macht, overleg en creativiteit zijn je belangrijkste wapens tijdens dit stadsspel. Verover de meest begeerde straten en pleinen van Nijmegen zoals de Lange Hezelstraat, De Grote Markt, De Waalkade en de Burchtstraat met het volbrengen van opdrachten. Het spel wordt tussen de gangen van een driegangendiner door gespeeld

Dinerspellen en themadiners in Nijmegen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje met dinerspel in Nijmegen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

Dinerspellen voor het goede doel

Steun een goed doel naar keuze tijdens een dinerspel in Nijmegen! Bij elk dinerspel doneren wij 25 euro naar een door jullie gekozen goed doel. Maar wij bieden ook verschillende dinerspellen aan die draaien om een goed doel. Tijdens deze bijzondere dinerspellen strijd je in teams niet tegen elkaar, maar juist met elkaar. Vooraf wordt door elk team de Charity Stemwijzer ingevuld. Na het invullen van de digitale vragenlijst wordt er een goed doel aan jouw team gekoppeld. Is jouw team aan het einde van het spel de winnaar? Dan wordt er 5 euro per deelnemer aan jullie goede doel gedoneerd na afloop van het dinerspel. Wil je weten wat voor MVO-bedrijfsuitjes wij allemaal aanbieden? Bekijk ons aanbod hieronder.

Virtual reality dinerspellen in Nijmegen

Deze dinerspellen in Nijmegen ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de wereld van VR en speel uitdagende teamopdrachten met en tegen elkaar. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes tijdens deze virtuele bedrijfsuitjes. Het VR spel bestaat uit vijf unieke omgevingen, waarin je verschillende spellen speelt en tegen collega’s strijd. Iedereen tegelijkertijd! Het ene moment sta je in het middelpunt van de belangstelling tijdens het ‘VR Dining Weekend Millionaires’ en het andere moment doe je mee aan de Olympische Spelen. Jouw avatar zit namelijk met je collega-avatars in het Nederlandse bobsleeteam en gaat natuurlijk voor goud. Ontdek onze verschillende VR games in Nijmegen!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen