online bedrijfsuitje

Online bedrijfsuitjes zijn ontzettend populair en zorgen voor een hoop gezelligheid vanaf je eigen bureau, je kantoor of huiskamer. Wil je een online bedrijfsuitje organiseren? Bij Uitjesbureau Nijmegen hebben we een ruim aanbod van verschillende online activiteiten die altijd garant staan voor teambuilding. Wij bieden online teamuitjes aan voor grote groepen en kleinere groepen. Laat ons je wensen weten en wij organiseren met elkaar een geweldige online teamactiviteit voor jou en je collega’s.

Organiseer een online bedrijfsuitje!

Wil je een bedrijfsuitje organiseren voor je collega’s, maar lukt het niet iedereen bij elkaar te krijgen? Organiseer dan een online bedrijfsuitje! Bij Uitjesbureau Nijmegen hebben wij de vetste online bedrijfsuitjes met spanning, grappige thema’s en zelfs op maat gemaakte virtuele teambuilding activiteiten! Een bedrijfsuitje is in onze ogen heel belangrijk om het teamgevoel te versterken en ook om in een andere omgeving weer de connectie met elkaar aan te gaan. Laat ons weten wat je wensen, behoeften en doelen zijn voor jullie online bedrijfsuitje en wij gaan met elkaar aan de slag om een geweldige dag voor jou en je collega’s te organiseren.

Leuke online bedrijfsuitjes

Heb je jezelf al verdiept in online bedrijfsuitjes of heb je geen idee waar je allemaal uit kunt kiezen? Wij helpen je graag op weg en geven je een aantal tips die je kunt meenemen in je zoektocht naar een virtuele teambuilding activiteit. Ga je voor een gezellige en hilarische quiz die alle deelnemers individueel spelen of kies je voor een game waarbij alle deelnemers in teams samen moeten werken om tot de oplossing te komen? Bij alle online teamuitjes die wij aanbieden is er een professionele entertainer die live vanuit onze studio zorgt voor genoeg entertainment en gezelligheid. Alle techniek wordt van A t/m Z door ons geregeld! Wil je meer informatie over onze online bedrijfsuitjes? Neem dan contact met ons op.

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Healthy WALK TOGETHER

Geen tijd of gelegenheid om fysiek bij elkaar te komen, maar wil je toch iets leuks organiseren met je collega’s? Boek dan onze Healthy Walk TogetherOndanks dat jij en je collega’s niet fysiek samen zijn, kunnen jullie toch met elkaar een actief bedrijfsuitje doenDit virtuele bedrijfsuitje is dus uitstek geschikt voor internationale organisaties, want het maakt niet uit waar de deelnemers zich op de wereld bevinden. De deelnemers wandelen allemaal een eigen route in de eigen omgeving.

GEZELLIGSTE ONLINE PUBQUIZ

Deze Online Pubquiz geeft de mogelijkheid om samen een gezellige activiteit doen, waar ter wereld de deelnemers zich ook maar bevinden. Tijdens de quizrondes komen uiteenlopende onderwerpen voorbij. Bekende Pubquiz-onderwerpen zijn bijvoorbeeld actualiteit, sport, wetenschap, politiek, geschiedenis, literatuur en muziek. Test je algemene kennis met vragen als: Wat is de hoofdstad van Uruguay? En waar komt de naam Nijmegen vandaan?

UNDER PRESSURE ONLINE

Tijdens het online bedrijfsuitje Under Pressure is er sprake van een behoorlijk bedreigende situatie! Er ligt een tijdbom op kantoor en het is aan jou en je collega’s de taak om het explosief onschadelijk te makenSlaag jij er samen met je collega’s in om door hechte samenwerking de bom binnen de tijd te ontdekken en onschadelijk te maken? Samenwerking, adequaat handelen, kalmte en goed overleg zijn je wapens om dit bedrijfsuitje succesvol af te ronden. 

online teamuitje organiseren

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag!

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Laat je inspireren door onze ervaren event managers en kom samen tot de tofste ideeën. Het is ook mogelijk om een online bedrijfsuitje op maat voor jullie samen te stellen. Op deze manier komen we samen tot het perfecte online bedrijfsuitje voor jouw organisatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met alleen maar vragen die gaan over je collega’s, het bedrijf of hilarische gebeurtenissen? Geen enkel verzoek is te gek voor ons!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen