Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-nijmegen

actief MVO teambuilding

Geen tijd of gelegenheid om fysiek bij elkaar te komen, maar wil je toch iets leuks organiseren met je collega’s? Boek dan onze Healthy Walk Together. Ondanks dat jij en je collega’s niet fysiek samen zijn, kunnen jullie toch met elkaar een actief bedrijfsuitje doen. Dit virtuele bedrijfsuitje is dus uitstek geschikt voor internationale organisaties, want het maakt niet uit waar de deelnemers zich op de wereld bevinden. De deelnemers wandelen allemaal een eigen route in de eigen omgeving.

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together Nijmegen: teambuilding op afstand

Hoe organiseer je een leuk teambuilding uitje in Nijmegen als de werknemers van jouw bedrijf verspreid over de aardbol wonen? Het antwoord is zo simpel als dat het klinkt: ga allemaal tegelijk wandelen en voeg daar een spelelement aan toe. Tijdens de Healthy Walk Together doen jij en je collega’s op die manier aan teambuilding op afstand. Iedere deelnemer downloadt de Healthy Walk Together-app op de smartphone. Vervolgens gaan alle deelnemers vanaf hun eigen locatie tegelijkertijd op pad. Of je nou door Nijmegen of door Nice wandelt, het maakt niet uit. Start de game in de app en loop een aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 1000) om een digitaal slot te openen. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers opdrachten. Die opdrachten gaan over het bedrijf en actualiteiten. Dat kunnen foto- en video-opdrachten zijn, maar ook raadsels of meerkeuzevragen.

Wat kun je verwachten van Healthy Walk Together Nijmegen?

Het spel kan van start gaan zodra alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de deelnemers een boodschap meegeven vanuit het management? Dan kunnen wij een filmpje toevoegen, waarin de CEO iedereen verwelkomt en een introductie geeft. Wanneer het spel van start gaat, gaan de deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest dus zijn of haar eigen route, want je bent dus niet gebonden aan een plek of route. Met dit teamuitje creëer je op afstand verbinding tussen je medewerkers, noem het virtuele teambuilding.

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt nauwkeurigheid bij of je het benodigde aantal stappen hebt gelopen. Er zijn meerdere stappendoelen. Is een vooraf besproken stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Bij het openen van de opdracht zie je één of meerdere vragen, codes, puzzels of andere quizonderdelen verschijnen op de app. Zo loop je meermaals een bepaald aantal stappen, waarna je een leuke of uitdagende opdracht moet uitvoeren.

Dit bedrijfsuitje kun je ook verdelen over meerdere dagen zodat je medewerkers op meerdere dagen een fijne gezonde wandeling maken! Wandelen is goed voor de mentale en fysieke gezondheid, dus je werknemers worden er fitter en actiever van.

De vragen en opdrachten kunnen afgestemd worden op het bedrijf, maar wil je jouw medewerkers milieubewuster maken? Koppel een maatschappelijk verantwoord doel aan dit teamuitje op afstand! Laat de deelnemers tijdens de wandeling zwerfafval opruimen. Op die manier werk je met jouw bedrijf niet alleen aan het welzijn van jou en je medewerkers, maar help je ook mee aan een schonere planeet. Een win-winsituatie!   

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze teambuilding game de meeste punten heeft behaald is te zien op het leaderbord. Dit teamuitje is overal in Nederland te boeken. Durf jij deze gezonde en sportieve strijd op afstand aan met je collega’s? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen