Personeelsuitje in Nijmegen

Boek nu jouw personeelsuitje in Nijmegen met al je collega’s! Of je nu een dag organiseert voor alleen jouw afdeling of het hele bedrijf, het maakt voor ons niets uit! Onze personeelsuitjes zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke details belangrijk zijn voor een personeelsuitje. Wij helpen je graag bij het meedenken, plannen, organiseren en uitvoeren van evenementen. Vergeet de werkstress tijdens een personeelsuitje in Nijmegen en ga de verbinding met elkaar aan! Ontdek ons aanbod op deze pagina.

Personeelsuitje in Nijmegen organiseren

Ben je bezig met de organisatie van een personeelsuitje in Nijmegen? De oudste stad van Nederland is zeer geschikt voor een leuke teambuilding activiteit met collega’s. Of het nu gaat om een indoor of outdoor personeelsuitje in Nijmegen, het maakt voor ons niets uit. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende actieve en ontspannende activiteiten. Ontdek waar jullie voorkeur naar uit gaat en wij vertellen je graag meer over onze leuke teambuilding activiteiten in Nijmegen. Wij geven je graag leuke tips op deze pagina, laat je inspireren! Samen met onze event manager zorgen we voor een leuke dag voor jou en je collega’s. Wil je meer informatie over een van onze personeelsuitjes? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leuke activiteiten voor een personeelsuitje in Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje in Nijmegen voor je collega’s? Bij ons ben je aan het juiste adres! Op deze pagina inspireren wij je graag met leuke tips, ideeën en activiteiten die geschikt zijn in Nijmegen. Bestaat jouw team uit collega’s die wel houden van actie en sportiviteit? Tijdens onze outdoor stadsspellen wandel je in teams door het centrum van Nijmegen. Door middel van het voltooien van diverse samenwerkingsopdrachten krijgen jullie steeds meer belangrijke informatie. Speel bijvoorbeeld onze Escape City game, een escape room maar dan in de buitenlucht! Ga je liever voor een echt sportieve activiteit? Voor de echte fanatiekelingen hebben wij ook het Expeditie Robinson personeelsuitje. Tijdens deze uitdagende game speel je in kampen tegen elkaar. Er komen verschillende fysieke en mentale opdrachten voorbij. Ga uit je comfortzone en ontdek de kwaliteiten van je collega’s. Bestaat jouw team van collega’s toch meer uit gezellige genieters? Onze dinerspellen zijn dan helemaal geschikt voor jullie! Tijdens deze indoor activiteit speel je tussen de gangen door de rondes van het dinerspel. Klets gezellig bij met elkaar en speel ondertussen een leuke, gezellige of spannende game.

Onze top 3 personeelsuitjes

Geheimen van Nijmegen

Tijdens het personeelsuitje Geheimen van Nijmegen ontdek je de mooiste parels van de KeizerstadDie geheimen krijgen jij en je collega’s natuurlijk niet voor nietsDe deelnemers gaan in teamverband op zoek naar de verborgen kroonjuwelen van Nijmegen. Dat maakt dit bedrijfsuitje tot een spannend, leerzaam en actief stadsspel! Goede samenwerking is zeer belangrijk tijdens dit stadsspel en dat maakt dit stadsspel ook uitermate geschikt als teambuilding activiteit.

Ontdek de Mol stadsspel

Elke deelnemer aan dit personeelsuitje in Nijmegen wordt door de andere deelnemers met een argwanende blik bekekenWie van de teamgenoten zet zich in voor het team en het gezamenlijke doel en wie probeert de boel in het honderd te laten lopen? In elk team huist een Mol die de teamopdracht op subtiele wijze probeert te verpesten. De teamopdracht is om zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen. De Mol probeert op geniepige wijze om dat bedrag zo laag mogelijk te houden…

Charity escape game Nijmegen

De Charity Escape is een zinderend ontsnappingsspel in de bruisende binnenstad van Nijmegen. Tijdens dit personeelsuitje strijden jullie in teams om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te spelen voor het gekozen goede doel. De Charity Stemwijzer helpt jouw team om een goed doel te kiezen. De vragen en opdrachten gaan over verschillende goede doelen. Hoe meer vragen en opdrachten jouw team weet te voltooien, hoe sneller jullie de uitgang van de escape game vinden.

Personeelsuitje organiseren in Nijmegen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Nijmegen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen als personeelsuitje in Nijmegen

Wil je lekker een middag of avond ouderwets quizzen met je collega’s in Nijmegen? Bij Uitjesbureau bieden wij verschillende quizzen aan met diverse thema’s en onderwerpen. Onze quizzen kunnen gecombineerd worden met een lunch, een borrel of een heerlijk driegangendiner. Wil je alleen de quiz boeken? Ook dat is mogelijk. Tijdens onze Pubquiz komen er verschillende thema’s voorbij, zoals wetenschap, film, muziek, geschiedenis en actualiteit. Het is zelfs mogelijk om een ronde met eigen vragen toe te voegen! Op deze manier kun je de Pubquiz personaliseren. Liever een quiz spelen met een eigen thema? Bekijk dan eens onze Hou van Holland quiz of de Ranking your Colleagues quiz! Wil je meer weten over deze leuke personeelsuitjes in Nijmegen? Klik op de button hieronder en laat je inspireren.

Maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Nijmegen

Met een maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Nijmegen heb je niet alleen een gezellige middag met je collega’s, maar steun je ook nog eens een goed doel! Ga met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van deze dag. Wij hebben verschillende personeelsuitjes in Nijmegen waarbij mens, milieu en duurzaamheid voorbij komt. Wil je een bijdrage leveren aan de Voedselbank in Nijmegen? Kies dan voor het stadsspel Win voor de Voedselbank. Speel uitdagende opdrachten en zamel zoveel mogelijk geld in. Met een MVO bedrijfsuitje doneren wij van Uitjesbureau Nijmegen ook een bedrag van 5 euro per persoon aan het gekozen goede doel!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen