Gamification: Onboarding Scenario Nijmegen

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-nijmegen

gamification

Gamification Onboarding Scenario in Nijmegen laat de nieuwkomers het bedrijf op een unieke manier leren kennen. De nieuwe medewerkers maken op een actieve manier kennis met het bedrijf door middel van het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten. Een leuk en warm welkom en zeg nou zelf: zo’n mooie dag is toch veel origineler dan een standaard welkomstpraatje?

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Introductie voor nieuwe medewerkers | Onboarding Scenario in Nijmegen 

Op zoek naar een leuke introductie voor nieuwe medewerkers? In grote organisaties waar veel mensen werken en het verloop groot is, kan het als nieuwkomer moeilijk zijn je plek te vinden. In die toch al lastige beginperiode is het belangrijk en fijn als je je als nieuwe collega welkom voelt. Tijdens de Gamification Onboarding Scenario in Nijmegen leren de nieuwe werknemers het bedrijf, hun nieuwe collega’s en de bedrijfscultuur op een originele en interactieve manier kennen.

Wat kun je verwachten van het Gamification Onboarding Scenario in Nijmegen?

Tijdens deze introductiedag in Nijmegen vloeit het zakelijke met het informele gedeelte samen. De dag staat vooral in het teken van het verwelkomen van de nieuwe medewerkers. Via een tablet krijgen de nieuwelingen uiteenlopende vragen en opdrachten die te maken hebben met hun nieuwe baan. Denk hierbij aan kennisvragen over het bedrijf of foto- en video opdrachten, maar ook aan een warm welkomstwoord van de CEO. Op deze dag maken de nieuwkomers op een originele manier kennis met het bedrijf en de collega’s waar zij mee gaan samenwerken. Door jarenlange ervaring weten wij dat zo’n bijzondere introductiedag een geweldige en warme manier is om nieuwe collega’s in te laten stromen binnen hun nieuwe werkomgeving. 

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers ook zo’n fijn welkom geven in Nijmegen? Kies voor Gamification Onboarding Scenario en geef je nieuwe medewerkers een goede eerste indruk van de organisatie. De dag is geheel naar wens samen te stellen en desgewenst uit te breiden met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een heerlijk driegangendiner of een gezellige borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Nijmegen ook te boeken in andere grote steden zoals bijvoorbeeld Arnhem, Den Bosch en Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen