Weekendarrangement voor bedrijven in Nijmegen

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-nijmegen

arrangement teambuilding

Tijdens dit weekendarrangement in Nijmegen combineer je met jouw bedrijf het nuttige met het aangename. Er staan vergaderingen en workshops gepland, maar daarnaast is er tijdens dit weekend ruimte voor gezellige diners en leuke indoor of outdoor spelactiviteiten. Een actief weekend in het gezellige Nijmegen met collega’s, waarbij teambuilding hoog in het vaandel staat!   

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Een zakelijk weekend arrangement in Nijmegen | Teambuilding weekend

Tijdens dit weekendarrangement in Nijmegen komen werk en ontspanning samen. Je kunt de nodige werkzaamheden en workshops inplannen, maar tijdens dit weekendarrangement gaat het vooral om het gezellig samen zijn met collega's. In Nijmegen weet men prima te genieten van het goede leven, dus jullie zitten helemaal in de goede stad. Hoe actief je dit weekendarrangement in Nijmegen wilt maken kunnen we samen bedenken. Uitjesbureau Nijmegen biedt een breed pakket aan van verschillende activiteiten. Geniet bijvoorbeeld van een spannend dinerspel, een relaxte rondvaart over de Waal, een oergezellige quiz of een actief stadsspel in de prachtige binnenstad van Nijmegen.

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Nijmegen?

De invulling van dit weekendarrangement in Nijmegen komt in overleg tot stand. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend en uitdagend dinerspel naar keuze. Of wil je liever onder het genot van een lekker drankje tijdens een rondvaart over de Waal dobberen?

Na een fijne eerste avond vertrekken we naar het hotel om een goede nachtrust te pakken. Plan op zaterdagochtend bijvoorbeeld een vergadering of informatieve workshop. Het zakelijke gedeelte van dit personeelsuitje kan plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel, in een horecalocatie of op een zelfgekozen locatie. 

Na een ochtend met vergaderingen en/of workshops ben je vast toe aan een uitgebreide lunch en een leuk stadsspel. Bij Uitjesbureau Nijmegen bieden we een ruime variatie aan stadsspellen aan. Voorbeelden hier van zijn ‘Monopoly Streets’, ‘City Escape’ of ‘Wie is de Mol’. Misschien is er behoefte aan een wat luchtigere invulling van de avond, zoals het spelen van een gezellige Pubquiz. We laten de invulling van dit weekendarrangement in Nijmegen helemaal aan jullie over. 

Offerteaanvraag

Alle wensen zijn bespreekbaar om een fantastisch weekendarrangement in Nijmegen voor jouw bedrijf te organiseren. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit arrangement wordt behalve in Nijmegen ook aangeboden in andere grote steden zoals Arnhem, Den Bosch en Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen