Zomer uitjes in Nijmegen

Wil je een zomer uitje in Nijmegen organiseren voor je collega’s? Tijdens de zomermaanden komt het zonnetje vaker tevoorschijn, de terrassen lopen langzaam vol. De sfeer komt weer terug in de stad en daar wordt iedereen blij van! Op deze pagina vind je onze favoriete outdoor zomer uitjes in Nijmegen. Ga je voor een actief stadsspel of kies je voor een ontspannende rondvaart over de Waal? De keuze in Nijmegen is groot! Laat je inpsireren.

Organiseer een zomer uitje in Nijmegen

Als je een zomer uitje in Nijmegen gaat organiseren zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Je kunt natuurlijk niet altijd vertrouwen op de weersomstandigheden tijdens de zomermaanden in Nederland, maar ondanks dat raden wij een bedrijfsuitje in de zomer toch aan. Je team wordt sterker, hechter en energieker tijdens een bedrijfsuitje in de zomer. Je kunt genieten van de omgeving van de stad, het uitdagende spel en natuurlijk de gezelligheid met je collega’s. Wist je dat wij ook een lunch, borrel of diner voor jou gezelschap kunnen regelen? Wij kennen de leukste horecalocaties in Nijmegen en weten precies welke locatie het beste past bij jouw team van collega’s. Lees snel verder voor de leukste tips voor zomer uitjes in Nijmegen.

onze top 3 zomer uitjes in Nijmegen

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Nijmegen. Geniet van de warme zomer zon in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km door het centrum van Nijmegen.

Wie is de Mol in Nijmegen

Tijdens dit spannende en actieve Wie is de Mol personeelsuitje in Nijmegen, treden jij en je collega’s in de voetsporen van de deelnemers van het populaire Tv-programma. Wist je dat wij het enige evenementenbureau in Nederland zijn die de originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mag gebruiken voor dit Wie is de Mol bedrijfsuitje in het centrum van Nijmegen. Zijn jij en jouw teamgenoten in staat om de Mol in Nijmegen te ontdekken? Of ben jij zelf de Mol…? Ontdek het tijdens dit spannende outdoor stadsspel.

Geheimen van Nijmegen

Tijdens dit actieve stadsspel komen de diepste geheimen van Nijmegen aan de oevers van de Waal bovendrijven. Waar komt de naam Nijmegen vandaan? Wie heeft Nijmegen gesticht? Wat bedoelt de echte Nijmegenaar met ‘nuilen’ en wat wordt er bedoelt met Marikenbrood? Het zijn zomaar wat voorbeelden. Tijdens dit personeelsuitje komen jij en je collega’s achter steeds meer interessante weetjes over Nijmegen en zo leren jullie de stad gaandeweg beter kennen. Dit is een geweldige teambuilding game in de zomer.

Win voor de voedselbank

Tijdens het stadsspel Win voor de Voedselbank Nijmegen voer je samen met je collega’s in teams diverse opdrachten uit. Opdrachten die variëren van kennisvragen en foto- en video-opdrachten tot het ontcijferen van codes en raadselsTijdens dit bedrijfsuitje gaan we met z’n allen onbest doen om een mooi bedrag bij elkaar te spelen! Tijdens dit zomeruitje worden er punten verdiend voor de Voedselbank met tactiek, samenwerking en goed overleg. Wij doneren na afloop €5 euro per persoon aan de Voedselbank in Nijmegen.

bedrijfsuitjes in Nijmegen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de zomer in Nijmegen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte zomerse teamuitje in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

nog meer zomer uitjes

Expeditie Robinson Nijmegen

Tijdens deze sportieve teambuilding dag in Nijmegen, vullen jij en je collega’s de grote schoenen van de deelnemers van het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson. Op wie kun je rekenen als het er echt om gaat? De teams krijgen uiteenlopende opdrachten die fysiek en mentaal uitdagend zijn. Hechte samenwerking, goed overleg en creatief denken zijn van cruciaal belang om de opdrachten te volbrengen en zo die felbegeerde eerste plek op het erepodium te veroveren!

Penoze Stadsspel in Nijmegen

Het misdaadspel Penoze in Nijmegen is een razend spannend en actief teamuitje in de mooie, oude binnenstad van Nijmegen. Jij en je collega’s zitten van het ene op het andere moment vuistdiep in de problemen. Door een aantal dubieuze relaties van de werkgever, zijn jij en je collega’s plotsklaps een serieuze partij geworden bij een omvangrijke drugsdeal. Jullie zijn daardoor in het ongelukkige bezit gekomen van 1000 kilo cocaïne. Aan jouw team de taak om dit op te lossen!

Escape city in Nijmegen

Een actief personeelsuitje in de prachtige en sfeervolle binnenstad van Nijmegen, waarbij een wandeling met een spannend stadsspel wordt gecombineerd. Het doel is om door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen een uitweg te vinden uit het centrum van Nijmegen. Escape City is een sociaal, spannend en actief personeelsuitje in Nijmegen, waarbij skills als samenwerking en communicatie jouw team de weg moeten leiden naar de uitgang.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen