Voorjaarsuitjes in Nijmegen

Langzaamaan worden de temperaturen hoger en de dagen langer, het voorjaar is op komst! Het voorjaar is de perfecte tijd om een bedrijfsuitje in Nijmegen te organiseren. Geniet samen met je collega’s van de steeds voller wordende pleinen en terrassen die weer buiten worden gezet. Op deze pagina geven wij onze favoriete voorjaarsuitjes weer in Nijmegen. Kiezen jullie voor een actief stadsspelof voor een dag arrangement met stadswandeling en gids? De keuze is aan jullie!

Outdoor bedrijfsuitje organiseren in Nijmegen

Het voorjaar is zeer geschikt voor een leuke outdoor teambuilding activiteit in Nijmegen. Zorg ervoor dat collega’s met elkaar de verbinding aan gaan tijdens deze dag. Hierdoor wordt jouw team hechter, energieker en krijgen ze meer begrip voor elkaar. Geniet tijdens een outdoor voorjaarsuitje van de omgeving, het spel en natuurlijk je collega’s. Combineer een van onze outdoor activiteiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner achteraf. Wil je een voorjaarsuitje op maat samenstellen voor jouw team van collega’s? Hierin zijn wij bij Uitjesbureau Nijmegen gespecialiseerd! Laat ons je wensen weten en samen met onze ervaren event managers kijken we graag naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de button hieronder of vraag vrijblijvend een offerte aan.

onze top 3 voorjaarsuitjes in Nijmegen

Het is voorjaar en dat betekent dat het weer tijd is om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Nijmegen. Geniet van het frisse lente zonnetje in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde outdoor games. Tijdens een actief stadsspel wandel je ongeveer 5 km. Hieronder geven wij je leuke tips voor voorjaarsuitjes in Nijmegen met collega’s.

Zeskamp in Nijmegen

Tijdens de sportieve Zeskamp als voorjaarsuitje in Nijmegen draait alles om sportiviteit, competitie, samenwerking en uiteraard spelplezier. Deze Zeskamp vindt plaats in of rond Nijmegen en biedt jou en je collega’s een brede keuze aan sportieve activiteiten. Bij sommige spellen zijn mentale vaardigheden belangrijk, maar bij andere spellen wordt er meer van de fysieke kwaliteiten gevraagd. Bind de sportieve de strijd met elkaar aan en kom achter de sterke en zwakke punten van je collega’s tijdens de Zeskamp in Nijmegen!

Penoze in Nijmegen

Het misdaadspel Penoze is een razend spannend en actief teamuitje in de binnenstad van Nijmegen. Jij en je collega’s zitten van het ene op het andere moment vuistdiep in de problemen. Hoe heeft het zover kunnen komen? Door een aantal dubieuze relaties van de werkgever, zijn jij en je collega’s plotsklaps een serieuze partij geworden bij een omvangrijke drugsdeal. Aan jouw team de taak om dit op te lossen! Weten jullie de drugs slim weg te sluizen of valt jouw team in de handen van de Nijmeegse penoze? 

Charity Escape

De Charity Escape is een zinderend ontsnappingsspel in de bruisende binnenstad van Nijmegen. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden jullie in teams om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te spelen voor het gekozen goede doel. De Charity Stemwijzer helpt jouw team om een goed doel te kiezen wat past bij jullie waarden. Strijden jullie voor de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe, de belangen van kansarme kinderen of dierenwelzijn? De vragen en opdrachten tijdens de escape game gaan over verschillende goede doelen. 

Voorjaarsuitjes in Nijmegen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Nijmegen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte voorjaar teamuitje in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

wie is de mol the official game

Tijdens dit spannende en actieve Wie is de Mol voorjaarsuitje in Nijmegen, treden jij en je collega’s in de voetsporen van de deelnemers van het populaire, gelijknamige Tv-programma. Wij zijn het enige evenementenbureau in Nederland die de originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mag gebruiken voor dit Wie is de Mol personeelsuitje. Zijn jij en jouw teamgenoten in staat om de Mol in Nijmegen te ontdekken? Of ben jij zelf de Mol? Ontdek het tijdens de officiële Wie is de Mol game in Nijmegen.

Escape city in Nijmegen

Een actief personeelsuitje in de prachtige binnenstad van Nijmegen, waarbij een wandeling met een spannend stadsspel wordt gecombineerd. Het doel is om door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen een uitweg te vinden uit het centrum van Nijmegen. Escape City is een sociaal, spannend en actief personeelsuitje in Nijmegen, waarbij skills als samenwerking en communicatie jouw team de weg moeten leiden naar de uitgang. Escape City is zeer geschikt als teambuilding uitje.

Expeditie robinson nijmegen

Tijdens deze sportieve teambuilding dag in Nijmegen, vullen jij en je collega’s de grote schoenen van de deelnemers van het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson. Op wie kun je rekenen als het er echt om gaat? De teams krijgen uiteenlopende opdrachten die fysiek en mentaal uitdagend zijn. Hechte samenwerking, goed overleg en creatief denken zijn van cruciaal belang om de opdrachten te volbrengen en zo die felbegeerde eerste plek op het erepodium te veroveren! Boek nu Expeditie Robinson als voorjaarsuitje.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen