Summer Dream Party in Nijmegen

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-nijmegen

bedrijfsfeest

Het bedrijfsfeest Summer Dream Party in Nijmegen laat de zon weer even schijnen! Organiseer een heerlijk themafeest voor al je collega’s. Wij organiseren een compleet bedrijfsfeest voor jouw organisatie. Het personeelsuitje Summer Dream Party in Nijmegen zorgt deze avond voor die tropische sfeer waar je al zolang naar verlangt!

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Altijd hoog zomer tijdens de Summer Dream Party in Nijmegen!

Welk seizoen het ook is in ons geliefde Nijmegen, tijdens het personeelsuitje Summer Dream Party is het altijd volop zomer! Dans, drink en geniet van heerlijk eten met je collega’s en waan je even in de tropische sfeer. Tijdens dit gezellige en ongedwongen personeelsuitje leer je elkaar als collega’s eens in een heel andere setting kennen. Wil je een thema koppelen aan de Summer Dream Party? Kies bijvoorbeeld voor een filmthema of een exotische plek op de aardbol.

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Nijmegen?

Dit tropische personeelsuitje in Nijmegen wordt geheel naar wens samengesteld en door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes en alle details die er nog meer bij komt kijken, die zorgen nemen we je graag uit handen. Jullie enige zorg is om te feesten en te genieten. Jij en je collega’s worden verwelkomd in een gezellige horecalocatie in de mooie oude binnenstad van Nijmegen. De tropische klanken strelen de oren en de eerste welkomstdrankjes staan al klaar. Zo glijd je heel snel in de zomerse sferen!

In The White Lounge staat een heerlijk dinerbuffet klaar. Terwijl je je het eten heerlijk laat smaken heb je ook ruimschoots de tijd om gezellig bij te praten met de collega’s. Na het diner neemt de live-DJ de avond over en dan mogen de voetjes van de vloer! De DJ en diverse live acts zullen voor een geweldige zomerse sfeer zorgen. Laat je meevoeren op de golven van de heerlijke muziek en gooi de voetjes van de vloer! Ben je even klaar met dansen en wil je gewoon relaxed uitblazen onder het genot van een drankje? Pak je ontspanning aan de bar of in onze White Lounge. De Summer Dream Party belooft een onvergetelijk bedrijfsfeest in Nijmegen te worden.

Offerteaanvraag

Dit personeelsuitje in Nijmegen wordt geheel op maat en naar jouw wensen georganiseerd. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachten? Of heb je zelf ideeën over de aankleding van de avond? Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee! We kunnen ook samen locaties bezoeken en meedenken over het menu. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Nijmegen bieden wij dit personeelsuitje ook aan in andere grote steden zoals Arnhem, Den Bosch en Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen