Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Nijmegen

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-nijmegen

arrangement bedrijfsfeest

Tijdens het bedrijfsfeest Machtig Marrakech in Nijmegen sta je plotsklaps midden in de medina van Marrakech. Als dat geen wonder is... Dit personeelsfeest wordt helemaal op maat samengesteld, inclusief entertainment en unieke acts. Tijdens deze avond ben je letterlijk heel even op in een heel andere wereld.

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Van Nijmegen naar de Medina in Marrakech!

Tijdens dit bijzondere personeelsuitje val je ineens binnen in een sprookje van Duizend-en-een-nacht in Marrakech. Terwijl buiten de Medina het leven in Nijmegen z’n gewone Nijmeegse gang gaat, wanen jij en je collega’s je deze avond in broeierig Marrakech. Van de aankleding tot de smalle steegjes, de kleurrijke kraampjes, het heerlijke eten en de drankjes, de mix van geuren, de muziek en buikdanseressen. De Waal lijkt deze avond verder weg dan ooit.

Wat kun je verwachten tijdens het personeelsfeest Machtig Marrakech in Nijmegen?

De deelnemers worden verwelkomd op een locatie in de historische binnenstad van Nijmegen. Wanneer jij en je collega’s zich in een vingerknip binnen de muren van de eveneens historische Medina begeven, is het Kronenburgerpark mijlen ver weg. Je staat ineens midden in de Rode Stad, zoals één van de vele bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech is fameus om het heerlijke eten, de gastvrijheid en de rijkdom aan kleuren! Bij binnenkomst worden jij en je collega’s verwelkomd door de sultan en zijn harem en wordt er een lekker drankje geserveerd. Op die manier kunnen jullie de vele indrukken rustig op je in laten werken. Onze chefs bereiden ondertussen een overheerlijk diner en voor de dorstige mens staat er een uitgebreid drankassortiment klaar. Terwijl je geniet van de heerlijkheden die voorbijkomen, vermaken de marktkooplui jou en je collega’s met bijzondere acts. 

Na het diner is er uitgebreid de tijd om te ontdekken wat Marrakech nog meer te bieden heeft. Gaat de waarzegster jouw toekomst voorspellen? Ben jij die heldhaftige collega die op de foto gaat met de buikdanseres en haar reuzenpython? Of doe je mee aan een les buikdansen en verbaas jij je collega's met jouw ongekende souplesse en danstalenten? Alles is mogelijk tijdens het bijzondere personeelsuitje Machtig Marrakech in Nijmegen! 

Wordt het allemaal even wat veel en wil je bijkomen van alle indrukken? Dan kun je even je rust pakken op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens, genietend van een heerlijk kopje Marokkaanse muntthee. Het gezellige en warme kaarslicht laat je heerlijk ontspannen. Drukte of rust, dit bedrijfsfeest heeft het allebei. Geniet van alles wat Machtig Marrakech in Nijmegen jou en je collega’s te bieden heeft.

Offerteaanvraag

Dit bijzondere bedrijfsfeest in Nijmegen is geheel naar wens samen te stellen en kan plaatsvinden op een door ons gekozen locatie. Mochten jullie zelf een prachtlocatie in gedachten hebben, dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar! Is je interesse gewekt om een feestavond voor je personeel te organiseren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Nijmegen ook te boeken in andere grote steden zoals Arnhem, Eindhoven en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen