Stadswandeling in Nijmegen met stadsspel of dinerspel

» Uitje » Stadswandeling-in-nijmegen-met-stadsspel-of-dinerspel

actief arrangement teambuilding

Tijdens dit arrangement in Nijmegen met je collega’s maak je een heerlijke stadswandeling door de oudste stad van Nederland. Onze stadsgids neemt je mee door de rijke historie en het al even rijke heden van ‘Parel aan de Waal.’ Naast de stadswandeling staan er ook een overheerlijk driegangendiner en een uitdagend stadsspel of dinerspel op het programma. Dit is een dag arrangement waarbij gezelligheid, leuke activiteiten en leerzaamheid een prachtige drie-eenheid vormen.

Inclusief

  • Stadswandeling door Nijmegen 
  • Professionele stadsgids 
  • Heerlijk driegangendiner 
  • Dinerspel of stadsspel naar keuze
  • Begeleiding vanuit Uitjesbureau 
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Dag arrangement met stadswandeling in Nijmegen

De stadswandeling leidt jou en je collegas tijdens dit arrangement langs de meest bijzondere plekken van Nijmegen. De Keizerstad koestert een glorieus verleden, maar is ook meegegroeid met de nieuwe tijd. Die combinatie maakt Nijmegen tot een bruisende en dynamische stad die constant in beweging en ontwikkeling is. Onze stadsgids vertelt jullie alles over de symbolen van de stad Nijmegen, zoals de Stevenskerk, de Mariënburgkapel, De Waalkade, De Lange Hezelstraat (de oudste winkelstraat van Nederland) en nog veel meer! Ontdek tijdens dit dag arrangement wat Nijmegen allemaal te bieden heeft. 

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsuitje in Nijmegen?

De deelnemers worden hartelijk welkom geheten op een locatie in het mooie centrum van Nijmegen. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de meest bijzondere plekken van Nijmegen. Na de rondleiding gaan we verder met een stadsspel of een dinerspel. Denk bij een stadsspel aan Escape City of aan Wie is de Mol. Of je fleurt de dag op met een dinerspel, zoals bijvoorbeeld een Pubquiz tijdens het diner of de altijd vrolijke en hilarische Ranking your Colleagues quiz. Dit veelzijdige dag arrangement in Nijmegen kan geheel naar wens ingevuld worden!  

Offerteaanvraag

Samen met je collega’s een geweldige en leerzame dag in Nijmegen ervaren tijdens dit dag arrangement? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit leuke en actieve teamuitje is behalve in Nijmegen ook te boeken in andere grote steden van het zuiden des lands, zoals als Arnhem en Eindhoven te boeken.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Stadswandeling door Nijmegen 
  • Professionele stadsgids 
  • Heerlijk driegangendiner 
  • Dinerspel of stadsspel naar keuze
  • Begeleiding vanuit Uitjesbureau 
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen