Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Nijmegen

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-nijmegen

arrangement bedrijfsfeest

Wil je een bedrijfsfestival in Nijmegen organiseren als invulling van je jaarlijkse personeelsfeest? Zie je het al voor je? Een compleet eigen festivalterrein helemaal alleen voor jou en al je collega's. Wij zorgen voor entertainment gedurende de dag. Wat dacht je van DJ's, artiesten, showgirls, een fotograaf en foodtrucks met heerlijke gerechten? We kunnen je verzekeren, good vibes only tijdens een bedrijfsfestival in Nijmegen.  

Inclusief

  • Unieke locatie in Nijmegen
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Nijmegen

Een plek creëren waar alle collega's nieuwe en positieve energie van krijgen, dat is waar een bedrijfsfestival in Nijmegen voor staat. Vrolijke mensen, gezellige aankleding, lekker in de buitenlucht, een drankje, hapje en de muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken. Tijdens een bedrijfsfeest ontstaat er verbinding en is de inspiratie volop aanwezig.   

Kun je het je voorstellen? Een compleet eigen festivalterrein in Nijmegen voor jouw personeel inclusief statafels, zitzakken, picknicktafels, festivalvlaggetjes, chill area's en allerlei verschillende foodtrucks met de lekkerste gerechten en hapjes? Wil je het event organiseren op een industriële locatie? Of ga je liever voor een mooie open en groene locatie? Wij organiseren verschillende festivalconcepten op indoor en outdoor locaties. Geen lange rijen met stoelen in een saaie congreszaal, maar een ingericht event-terrein waar iedereen kan genieten van muziek, cabaret, workshops, lezingen en heerlijk festival food.

Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen, het thema en de doelstellingen. Wat past het beste bij jouw bedrijf of organisatie en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival in Nijmegen is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag.  

Laat je inspireren

Ben je geïnteresseerd om zo’n geweldig bedrijfsfestival door ons te laten organiseren voor jouw bedrijf in Nijmegen? Vertel ons je wilde plannen en dan organiseren wij een geweldige dag voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een bedrijfsfestival is behalve in Nijmegen ook te boeken in andere grote steden zoals Arnhem, Den Bosch of Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Nijmegen
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

024 – 760 01 35

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen