Typisch Nijmegen

Het decor van Nijmegen is geweldig om een teamuitje te organiseren. Nijmegen staat natuurlijk bekend om de Nijmeegse Vierdagen en de populaire Vierdaagse feesten, maar deze Keizerstad heeft nog veel meer te bieden! Nijmegen is de oudste stad van Nederland, vroeger was dit een populaire uitvalbasis voor het Romeinse leger. Hierdoor heeft deze stad enorm veel geschiedenis. Ontdek de rijke geschiedenis tijdens jullie teamuitje met een typische Nijmeegse teambuilding activiteit samen met je collega’s! Ontdek onze uitjes op deze pagina.

Originele typisch Nijmeegse teamuitjes

Iedereen kent de stad Nijmegen van de Nijmeegse Vierdaagse en de ontzettend populaire Vierdaagse feesten waar mensen vanuit heel Nederland en het buitenland op af komen! Maar dat is niet alles wat Nijmegen te bieden heeft. Ontdek tijdens een van onze typisch Nijmeegse teamuitjes het oude centrum van deze geweldige studentenstad. De Keizerstad koestert een glorieus en interessant verleden! Ontdek de mooie verhalen over de Stevenskerk, de Mariënburgkapel, De Waalkade en De Lange Hezelstraat. Wist je dat De Lange Hezelstraat de oudste winkelstraat van Nederland is? Tijdens onze stadsspellen word je samen met je team langs verschillende hoogtepunten van de stad geleid. Alle teams zijn uitgerust met de benodigde spelmaterialen en een tablet die wordt aangestuurd op GPS. Door uitdagende kennisvragen, hersenkrakers en raadsels op te lossen komen jullie achter steeds meer informatie. Alle stadsspellen die wij aanbieden zijn gefocust op teambuilding én natuurlijk gezelligheid. Aan het einde van jouw teamuitje in Nijmegen ben je Nijmegen expert! Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor jullie teamuitje? Laat je inspireren op deze pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze top 3 typisch Nijmeegse uitjes

Cultureel arrangement

In de oudste stad van Nederland smelten heden en verleden prachtig samen. Nijmegen heeft een rijke historie, maar is ook op meegegaan met de tijd. Dat maakt Nijmegen tot een dynamische stad, daar kom je tijdens dit culturele arrangement wel achter. Onze Nijmeegse stadsgids neemt je mee langs de hoogtepunten van de stad en weet daar boeiend over te vertellen. Na de stadswandeling met gids, een museumbezoek naar keuze en een uitgebreide lunch is het tijd voor een gezellig en uitdagend stadsspel in het centrum van Nijmegen.

Stadswandeling in nijmegen

Tijdens dit arrangement in Nijmegen met je collega’s maak je een heerlijke stadswandeling door de oudste stad van Nederland. Onze stadsgids neemt je mee door de rijke historie en het al even rijke heden van ‘Parel aan de Waal.’ Onze stadsgids vertelt jullie alles over de symbolen van de stad Nijmegen, zoals de Stevenskerk, de Mariënburgkapel en De Waalkade. Naast de stadswandeling staan er ook een overheerlijk driegangendiner en een uitdagend stadsspel of dinerspel op het programma. Dit is een dag arrangement waarbij gezelligheid, leuke activiteiten en leerzaamheid een prachtige drie-eenheid vormen.

Geheimen van Nijmegen

Tijdens dit actieve stadsspel komen de diepste geheimen van Nijmegen aan de oevers van de Waal bovendrijven. Waar komt de naam Nijmegen vandaan? Wie heeft Nijmegen gesticht? Wat bedoelt de echte Nijmegenaar met ‘nuilen’ en wat is Marikenbrood? Het zijn zomaar wat voorbeelden. Tijdens dit personeelsuitje komen jij en je collega’s achter steeds meer interessante weetjes over Nijmegen en zo leren jullie de stad gaandeweg beter kennen. Goede samenwerking is zeer belangrijk tijdens dit stadsspel en dat maakt dit stadsspel ook zeer geschikt als teambuilding activiteit.

bedrijfsuitjes in Nijmegen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje of bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Nijmegen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typisch Nijmeegse uitjes

Escape city in Nijmegen

Onze Escape City is een stadswandeling door Nijmegen, maar dan met een heel ander doel dan alleen genieten van het mooie centrum. Samen met je collega’s heb je als missie om binnen de tijd te ontsnappen door middel van het uitvoeren van diverse opdrachten en raadsels! Geniet samen van alle pracht dat Nijmegen te bieden heeft, maar laat je niet te veel afleiden in de zoektocht naar de uitweg! Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitweg waar jouw team naar op zoek is.

Walking dinner in nijmegen

Het personeelsuitje Walking Dinner in Nijmegen combineert fijne en actieve stadswandelingen met een overheerlijk driegangendiner. Onze stadsgids leidt jou en je collega’s rond door de oudste stad van Nederland en tussen de wandelingen door geniet je samen van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Walking Dinner in Nijmegen is de ultieme mix tussen actief bezig zijn terwijl je tussendoor geniet van culinaire hoogstandjes!

Wie is de mol nijmegen

Tijdens dit spannende en actieve Wie is de Mol personeelsuitje in Nijmegen, treden jij en je collega’s in de voetsporen van de deelnemers van het populaire Tv-programma. Wij zijn het enige evenementenbureau in Nederland die de originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mag gebruiken voor dit Wie is de Mol personeelsuitje. Zijn jij en jouw teamgenoten in staat om de Mol in Nijmegen te ontdekken? Of ben jij zelf de Mol? Kom erachter tijdens dit leuke bedrijfsuitje.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen