Kerst- en winteruitjes

Wil je een bedrijfsuitje in Nijmegen regelen voor de kerst en winter van 2023/2024? Laat je betoveren door de charmante straten en parken tijdens de vaak frissere maanden. Op deze pagina presenteren we onze favoriete activiteiten voor de kerst en winter, zowel binnen als buiten. Kies je voor een interactief dinerspel of heb je zin om een frisse neus te halen en de uitdaging aan te gaan met een stadsavontuur in het hart van Nijmegen?

een indoor bedrijfsuitje organiseren in Nijmegen

Op zoek naar een indoor bedrijfsuitje in Nijmegen? Nu de kerst en winter zijn aangebroken, is het tijd voor gezellige en warme bedrijfsuitjes in sfeervolle horecagelegenheden in Nijmegen. Versterk, verbind en motiveer jouw team met een van onze teambuildingsactiviteiten in deze prachtige stad. Geniet van een heerlijk driegangendiner terwijl je jezelf vermaakt met een dinerspel. En als je het dinerspel wilt combineren met een mooie overdekte rondvaart door de grachten van Nijmegen, laat het ons dan weten. Bij Uitjesbureau staan we klaar om jouw wensen te vervullen!

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Op zoek naar een bedrijfsuitje tijdens de kerst en winter in Nijmegen? Ga dan voor een knus dinerspel in een gezellige horecagelegenheid. Tijdens zo’n dinerspel geniet je van een verrukkelijk driegangendiner terwijl jullie je wagen aan een opwindend of komisch spel. Hebben jullie liever iets actiefs? Dan is een tablet stadsspel door het winterse decor van deze schitterende stad wellicht iets voor jullie. Tijdens jullie teamuitje dwalen jullie langs de schilderachtige pleinen, grachten en bezienswaardigheden van Nijmegen. Of toch zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Escaper dinner room Nijmegen

Terwijl jullie genieten van een smakelijk driegangendiner, duiken jullie in een opwindend escape-spel in Nijmegen. Durven jullie het aan met raadselachtige aanwijzingen? Laat je collega’s versteld staan door je wellicht verborgen leiderschapstalent, of ben je een meester in het leggen van puzzels en vind je als eerste alle stukjes om het escape game op te lossen! Samenwerking is van cruciaal belang tijdens dit bedrijfsuitje, daarom is dit dinerspel de ideale keuze voor teambuilding.

Virtual reality dinerspel

Ben je op zoek naar een uniek teamuitje waarbij je kunt genieten van een heerlijk diner in Nijmegen? Dit diner wordt op een wel heel opmerkelijke manier geserveerd, namelijk in virtual reality! Betreed samen met je collega’s de virtuele wereld en neem deel aan uitdagende teamopdrachten waarbij je zicht en gehoor op de proef worden gesteld. Een goede samenwerking en communicatie vormen de sleutel tot succes. Kunnen jullie de opdrachten met succes volbrengen?

DE GROTE TV QUIZ DINERSHOW

Is jullie gespreksonderwerp op elke maandagochtend ook steevast wat er op tv is geweest het afgelopen weekend? In dat geval is dit dinerspel in Nijmegen absoluut iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje gaan jullie de uitdaging aan met verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al eens willen schitteren in De Slimste Mens, maar lijkt die uitnodiging maar niet te komen? Dit is je kans! Terwijl je geniet van een verrukkelijk driegangendiner, zullen jullie in verschillende rondes de meest beroemde televisiespellen spelen.

bedrijfsuitjes in Nijmegen

Wil je graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje tijdens de kerst en winter in Nijmegen? Wij gaan graag uitgebreid met je in gesprek over de doelstellingen, wensen en ideeën. Uiteraard is ons enige doel om het perfecte teamuitje in Nijmegen te organiseren voor al jouw collega’s. Een dag of weekend waar iedereen nog lang met veel plezier aan zal terugdenken en over zal napraten. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer kerst uitjes

Monopoly streets diner spel

Een bedrijfsuitje in Nijmegen waarbij je alle bekende gebouwen en straten gaat veroveren. Klinkt dat als een leuke activiteit voor jou en je collega’s? Kies dan voor het Monopoly Streets dinerspel als bedrijfsuitje. Lukt het jou en je teamgenoten om de bekende Sint-Bavokerk, het Teylers Museum en De Waag te bemachtigen? Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jij en je teamgenoten in de gevangenis? Daar zal het eten vast minder lekker smaken…

Escape city in Nijmegen

Escape City Nijmegen is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf het allereerste moment voelbaar is. Dit spel, dat maar liefst 3,5 uur duurt, zit boordevol uitdagingen, aanwijzingen, codes en kennisvragen. Kun jij de juiste antwoorden vinden en tegelijkertijd genieten van de prachtige grachten, steegjes en straatjes van Nijmegen? Lukt het jullie om binnen de gestelde tijd te ontsnappen? Laat je meeslepen door dit opwindende teambuildingavontuur!

wie is de mol the official game

Wie kent nu niet het fameuze televisieprogramma Wie is de Mol? In samenwerking met de bedenkers van dit populaire programma, IDTV, bieden wij jou nu de kans om zelf te ervaren hoe het voelt om in de schoenen te staan van een kandidaat, of misschien zelfs van de beruchte Mol. Dit groepsuitje is uitermate geschikt voor de lente en de zomer, en belooft spanning, teamwork en scherpzinnigheid. Wie kun je vertrouwen en wie niet?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen